Ga naar de inhoud

Juglans regia ‘Buccaneer’

 49,95

Juglans regia ‘Buccaneer’ – De Avontuurlijke Walnoot geschikt voor elk Project

Categorie:

Direct van de kwekerij

Regeneratief

Ophalen in Hazerswoude-Dorp

Productbeschrijving

Juglans regia ‘Buccaneer’ is een uitzonderlijke walnotencultivar die zijn naam eer aan doet met zijn robuuste groei en overvloedige oogst. Deze boom is een echte aanwinst voor elk project, met zijn grote, heerlijk smakende noten die perfect zijn voor zowel snacks als culinaire creaties. De noten hebben een rijke, romige smaak en een gemakkelijk te openen schil, waardoor ze ideaal zijn voor de verwerking.

De ‘Buccaneer’ is niet alleen een productieve boom, maar ook een opvallende verschijning in je landschap. Met een hoogte van 10 tot 15 meter en een breed, spreidende kroon maken de bomen duidelijk deel uit van de hoge kruinlaag. De boom bloeit in het voorjaar met geurige bloemen en produceert zijn noten in de late zomer. Dit maakt het een geweldige keuze voor wie houdt van verse walnoten, rechtstreeks van de boom.

Wat deze cultivar echt uniek maakt, is zijn weerbaarheid. Juglans regia ‘Buccaneer’ is goed bestand tegen diverse ziekten en plagen, wat het een ideale keuze maakt voor biologische tuinders. Bovendien draagt de boom bij aan de biodiversiteit, aangezien hij nuttige insecten zoals bijen en vlinders aantrekt. Voeg een vleugje avontuur toe aan je tuin met deze fantastische walnotenboom en geniet van jarenlange oogsten!

Extra informatie

Afmetingen 80 cm
Vorstgevoeligheid - hele plant

Zeer strenge vorst

Familie

Juglans

Regio

Europa

Bodemvocht

vochtig, droog

Lichtklimaat

volle zon, lichte schaduw

Herkomst plantgoed