Ga naar de inhoud

Juglans regia ‘Chandler’

 49,95

Juglans regia ‘Chandler’ – De Walnoot met de Perfecte Smaak

Categorie:

Direct van de kwekerij

Regeneratief

Ophalen in Hazerswoude-Dorp

Productbeschrijving

Juglans regia ‘Chandler’ is een uitmuntende walnotencultivar, ideaal voor grote agrarische projecten. Deze boom biedt niet alleen een hoge opbrengst van grote, ovale noten met een delicate, romige smaak, maar ook tal van voordelen voor duurzame landbouwpraktijken. Dankzij de dunne schaal van de noten en het rijke aroma zijn ze perfect voor verwerking en verkoop, wat bijdraagt aan een rendabele oogst.

De ‘Chandler’ is niet alleen bekend om zijn productiviteit, maar ook om zijn ziekteresistentie. Deze variëteit heeft een sterke weerstand tegen veelvoorkomende walnotenplagen, waardoor het onderhoudskosten verlaagt en de algehele duurzaamheid van uw project verbetert. De boom heeft een gematigde groei, waardoor hij goed integreerbaar is in agroforestry-systemen, waar hij kan worden gecombineerd met andere gewassen om een biodiverse en productieve omgeving te creëren.

Bovendien biedt Juglans regia ‘Chandler’ aanzienlijke ecologische voordelen. De schaduw die de boom biedt kan andere gewassen beschermen tegen extreme weersomstandigheden, terwijl de diepwortelende structuur de bodem stabiliseert en de waterhuishouding verbetert. Deze walnootcultivar trekt ook nuttige insecten aan, wat de biodiversiteit in de teeltomgeving bevordert. Of u nu een grootschalige notenkwekerij opzet of diversiteit aanbrengt in een multifunctioneel landbouwsysteem, de ‘Chandler’ is de ideale keuze voor een winstgevend en ecologisch verantwoord agrarisch project.

Extra informatie

Afmetingen 80 cm
Vorstgevoeligheid - hele plant

Zeer strenge vorst

Familie

Juglans

Regio

Europa

Bodemvocht

vochtig, droog

Lichtklimaat

volle zon, lichte schaduw

Herkomst plantgoed