Schoffelcamping 2024

Het laatste nieuws

4 juli 2024

Schoffelcamping 2024

Michiel aan de slag op de kwekerij

Schoffelcamping bij kwekerij de Koperwiek

Op de kwekerij groeit en bloeit alles naar hartelust dezer dagen. De eerste fruitbomen staan in de grond, de camping is aangelegd, en het voedselbos begint vorm te krijgen. 

Vind jij het leuk om deze zomer te genieten van het groen op deze bijzondere plek middenin het Groene Hart? Én lijkt het je wat om ook de handen uit de mouwen te steken? Dan is de Schoffelcamping misschien wat voor jou!

schoffelcamping
Lekker bezig tussen de fruitbomen
het uitzicht vanaf de camping
Het uitzicht over het Groene Hart vanaf de camping

Hoe werkt het?

Wij bieden mooie ruime kampeerplekken waar je met eigen tent of lichte / kleine camper of caravan, gratis mag komen staan. We verzorgen stroom, drinkwater, en er is een douche, toilet en afwasfaciliteit aanwezig. In ruil daarvoor werk je elke doordeweekse dag 2 uur mee op de kwekerij met allerhande klusjes in de buitenlucht.

Daarbij kun je denken aan schoffelen, wieden, gras maaien, zaaien, planten en wat er verder bij komt kijken. Gereedschappen en mooi weer zorgen wij voor; jij hoeft alleen je goede humeur mee te brengen.

We plannen gezamenlijk de werkuren in, ergens tussen 08:00 en 17:00. Na het schoffelen staat het je vrij om je vakantie zo in te delen als je zelf wilt. Lekker luieren voor de tent, fietsen of wandelend de omgeving verkennen, met een bootje het Rietveld verkennen (bekend als het laatste vaardorp van Holland)… Het kan allemaal. 

De schoffelcamping is open vanaf 8 juli t/m 31 augustus. Er is beperkt plek, dus vol = vol. Minimale overnachtingsperiode is 3 nachten (en dus 3 dagen meewerken).

De kwekerij vanuit de lucht met links langs het water de kampeerplekjes
De kwekerij vanuit de lucht met links langs het water de kampeerplekjes
Een van de kampeerplekjes op de kwekerij. Alle plekken zijn ruim en staan los van elkaar aan het water.
Een van de kampeerplekjes op de kwekerij. Alle plekken zijn ruim en staan los van elkaar aan het water.

Lijkt dit je leuk? Neem dan contact op met arne@koperwiek.com of bel naar 06 46169108.